Hjem - Lions Vejle Thyra

Menu

Lions Vejle Thyra

Hvem er Lions Vejle Thyra

Lions Vejle Thyra - blev chartret den 1. juni 2007. Klubbens navn relaterer til Dronning Thyra - Gorm den Gamles kone, en stærk kvinde der gjorde en forskel.

Et ønske om at gøre en forskel er også den dagsorden Lions Vejle Thyra er født af, at gøre en forskel for andre, - MEN også via klubbens sammenhold, at gøre en forskel for klubbens medlemmer, et frirum et hjerterum med et fælles ønske om fællesskab.

Lions Vejle Thyra er geografisk tilknyttet Vejle Kommune.

Vejle Thyra er en del af den internationale og verdensomspændende sammenslutning af Lions klubber med et fælles idégrundlag.

Kendetegnede for Lions Klubber er, at der arbejdes for at indsamle midler til donationer, alle de indsamlede midler bliver doneret 100 % til velgørenhed, altså ingen administrationsudgifter.

Lions Vejle Thyra donerer midler til lokale aktiviteter og vanskeligstillede personer/grupper i Vejle Kommune. Klubben sender også midler til nationale og internationale donationer.

Hensigten er at hjælpe vanskeligt stillede medmennesker. Vi mener at det er særligt vigtigt at træde til, hvor ingen offentlige instanser eller andre private organisationer går ind og hjælper.

Lions Vejle Thyra årgang 2007                                og nogle Thyra-piger årgang 2021
  

 

Følg Lions